Betingelser for kjøp i vår nettbutikk

Nettbutikken er for både privatpersoner og bedrifter i Norge.

Betalingsmuligheter:

Sikker betaling med VISA/Mastercard og VIPPS.

Partene:

Selger, heretter kalt vi eller oss, er Helsevekst Medikal AS, Vinjesgate 10, 3018 Drammen. Vårt organisasjonsnummer er 927 931 494.
Vi kan kontaktes på mail post@helsevekst.no og telefon 32 20 23 50.
Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, heretter kalt deg eller du.

Levering og frakt:

Varer vil hovedsakelig bli sendt med Bring. Fremsendingstiden er typisk 1-3 virkedager (avhengig av avstand), enkelte strekninger 4-5 virkedager. Lenger fremsendingstid kan forekomme hvis varen ikke er på lager. Vi leverer i hele fastlands-Norge. (Ikke Svalbard). Ved bestilling over kr 1000,- er det gratis frakt. Ved bestillinger under kr. 1000,- er porto kr 99,- Vi tar forbehold om dobbelbestilling og at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen. Skulle dette skje vil vi ta kontakt med deg.

Angrerett/kansellering av ordre:

Du har etter kjøpsloven full angrerett i 14 dager. Ved retur skal varen være hel og ubrukt og i original emballasje. Kjøper betaler returomkostningene. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg.

Reklamasjonsrett:

Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt. Dersom det skulle oppstå en skade under transport og emballasjen er synlig skadet, kvitter for mottak med forbehold. Ta så kontakt slik at vi kan bli enige om retur/erstatning av varen. Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen(e). Vi tar forbehold om at fargene kan avvike fra foto.

Priser:

Priser oppgitt i nettbutikken inkluderer moms. Vi tar forbehold om feil prising av varer. Dersom dette skulle skje vil du bli informert og få mulighet til å heve kjøpet. Ansvarlig for kredittkorttransaksjon: Den ansvarlige butikken for kredittkorttransaksjoner fremkommer i betalingsvinduet til PayEx. Kundedata: Kundedata blir ikke delt/solgt til en tredjepart og oppbevares ifølge norsk lov.

Minimumsalder:

For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, f.eks. en foresatt, til å handle for deg.

Topp
h
h

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut

Follow Us Now